Erbjudande: 10% rabatt på Teori U bok

Teori U är ett förändringsredskap – en teori, en metod och en förståelseram – för att skapa hållbara förändringar. Förändringar som bottnar i en djupare kontakt med oss själva och behoven i de sammanhang och system som vi ingår i.

För att vi tillsammans ska komma vidare behöver vi individuellt och tillsammans vara mer nyfikna, empatiska och modiga. Det är i alla fall en grundtanke i Teori U. Den 12 september börjar en världsomspännande onlinekurs ”U.Lab: Leading From the Emerging Future. An introduction to leading profound social, environmental and personal transformation.” Kursen, som är gratis, pågår under hela hösten och ger en bra introduktion till Teori U, med fokus på individen, och under våren kommer en uppföljare som vänder sig till team.

I samband med kursstarten erbjuder vi rabatt på den enda boken om Teori U som finns på svenska, ”Teori U – introduktion och perspektiv” av de danska författarna professor Steen Hildebrandt, Michael Stubberup, Matias I.S.W. Nielsen and Elad Jair Chone. Boken ger en introduktion till Teori U, med danska / skandinaviska exempel och flera intressanta övningar. För den som redan kan grunderna i Teori U, finns även en fördjupande del, som ger nya och lite annorlunda perspektiv på Teori U än vad man får genom onlinekursen.

Boken kostar normalt 230 kr. Under september 2019 får du 10% rabatt på boken, när du beställer den via vår hemsida.

Djupare kontakt, Elad Jair Chone, Erbjudande, Förändring, Förändringsredskap, Hållbara förändringar, Ledarskap, Matias I.S.W. Nielsen, Michael Stubberup, Onlinekurs, Personlig utveckling, Steen Hildebrandt, Team, Teori U, Teori U - introduktion och perspektiv, U.Lab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Captcha loading...

Fabricius Resurs AB
info@fabriciusresurs.se
Org.nr. 556266-4812

Huvudkontoret
Ulriksfors 435
833 93 Strömsund
Tel. 0730 78 68 22

Malmökontoret
Lugna gatan 12, lgh 1101
211 60 Malmö
Tel. 0702 81 11 42

Gilla oss på Facebook och LinkedIn

© Copyright Fabricius Resurs AB